• Tachyon water (tach-o-splash) proefflacon

Mini tach-o-splash van 10 ml. om tachyon producten die in de loop van de tijd verdikken zoals silica gel opnieuw vloeibaar te maken.

Getachyoniseerd water laadt de energetische velden van elke cel in je lichaam. Het omzeilt de bloed-hersenbarrière en transformeert je hele wezen in een superantenne voor tachyon, waardoor verstoringen in de subtiele energievelden verdwijnen. Dat resulteert in een stralende gezondheid en langere levensduur. De verhoogde trilling in je bloedbaan laat je lichaam aan een fysieke en emotionele ontgifting beginnen. Het gevolg is dat het lichaam terugkeert naar zijn natuurlijke staat.

Getachyoniseerd water is eenvoudig en onschuldig in het gebruik en in de ondersteuning bij elk genezingsproces of groeiproces te gebruiken. Neem de druppeltjes opgelost  in wat water in om je lichaam te ontgiften en je frequentie gestaag te verhogen. Voeg één of een paar druppeltjes toe aan het drinkwater van je huisdier bij ziekte of lusteloosheid. Voeg enkele druppeltjes tachyonwater toe aan de drinkbeker van je kind of baby om het welzijn op school of de opvang te waarborgen.

Vanwege zijn doeltreffende werking door heel het lichaam heen, kan tach-o-splash voor heel doeleinden en bij heel veel klachten worden ingezet. Bij langdurig gebruik gaat tach-o-splash veroudering en verslechtering van het lichaam tegen.


"
Getachyoniseerd water is misschien niet de sleutel tot onsterfelijkheid, maar het onderzoek toont aan dat het wel een sleutel is tot een stralende gezondheid ".
Dr. Gabriel Cousens, head research bij ATTI Amerika. 
Geen loze woorden, want zijn research afdeling heeft de levensverbeterende werking van getachyoniseerd water in een onderzoek aangetoond. Nieuwsgierig? Klik hier voor de studie waarin dat werd vastgesteld.


Ingrediënten:
Gezuiverd getachyoniseerd water.


Dosering:
Om bijverschijnselen als hoofdpijn en sterke emotionele reacties te voorkomen, is het belangrijk dat het ontgiftingsproces niet te snel gaat. Aangeraden wordt om te beginnen met twee tot drie keer per dag 5 druppels tussen de maaltijden door. Voor het onderhoud worden drie keer per dag 15 tot 30 druppels aanbevolen.  Houd - voor een optimaal resultaat - de druppels 20 seconden onder de tong alvorens door te slikken.


Niet direct uit de fles drinken om groei van bacterieën te voorkomen.
Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon water (tach-o-splash) proefflacon

  • Model: Tachyon water proefflacon
  • Beschikbaarheid: 5
  • €2,50

  • Excl. BTW: €2,07

Gerelateerde producten

Tachyon silica gel

Tachyon silica gel

Tachyon silica gel is één van de oudste en krachtigste producten van ATT, al dertig jaar lang een be..

€62,00 Excl. BTW: €51,24

Tags: Tach, splash, water