Disclaimer
  • ✉ info@tachyonnederland.nl

Disclaimer

Laatst bijgewerkt: 24 mei 2018
 

Deze website dient uitsluitend ter informatie. De verstrekte informatie dient als hulp bij het nemen van afgewogen beslissingen over het eigen welzijn. Het is niet bedoeld of bruikbaar als vervanging van het deskundige advies van je arts of om ziektes of gezondheidsproblemen te diagnosticeren, behandelen of te voorkomen. Als je een medisch probleem hebt of denkt te hebben, neem dan altijd contact op met je erkend behandelend arts.

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op de site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.
Wij zijn niet aansprakelijk voor rechtstreekse of indirecte schade of nadelige gevolgen die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

 

CONTACTINFO

06 12 111 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tachyon NL