Blog
  • ✉ info@tachyonnederland.nl

Tachyon en vaccinatie

Het wonder van tachyon

 

Terug naar gezondheid en heelheid

We leven in een tijd waarin keuzes op scherp komen te staan. Corona beheerst ons leven en het wel of niet vaccineren is voor velen een groot issue. Waarom een lichaamsvreemde mix van stoffen inspuiten als het lichaam gezond is?

Ze beschermen allemaal, maar...

Het wonder van tachyon

 

Wat is het verschil tussen alle hangers?

Advanced Tachyon Technologies, waar Tachyon Nederland de artikelen van levert, heeft een scala aan getachyoniseerde hangers. Bijna te veel, want hoe weet je nou welke je moet kiezen? Deze blog geeft je meer duidelijkheid.

Met tachyon beschermd tegen 5G

Het wonder van tachyon

 

5G een kans om te groeien

Om te overleven in een 5G-wereld, moet je een supergeleider van levensenergie worden. Je met tachyon beschermen tegen de 5G-frequenties kan leiden tot een leven vol overvloed, gezondheid en persoonlijke groei.

Kun je ziek worden van 5G en straling?

Het wonder van tachyon

 

Onderzoek toont inlvoed straling EMV aan

Word jij ook zo moe van mobiel bellen en als je onder een hoogspanningsmast loopt? Je bent niet alleen. Cijfers tonen aan dat een schrikbarend hoog percentage mensen last heeft van elektromagnetische straling. 

Waarom tachyon niét werkt...

Het wonder van tachyon

 

De vijf meest gemaakte fouten

Wondermiddelen bestaan niet, maar sommigen komen wel héél dicht in de buurt. Tachyon is er zo één. Toch kan het zijn dat een getachyoniseerd product bij jou niet zijn werk doet. Waarom is dat?

Stressvrije hersenen met tachyon

Stressvrije hersenen met tachyon

 

EEG-uitslagen leveren het bewijs

Sceptisch over de werking van getachyoniseerde materialen? Of wil je gewoon meer bewijzen hebben vóór je iets aanschaft en/of uitprobeert? Lees dan het onderstaande artikel over een onafhankelijk onderzoek. De feiten liegen er niet om ...

Tachyon kopen? Tien tips waarom!

Tachyon kopen - tien tips waarom

 

Waarom tachyon goed is voor jou en je gezondheid

Heb je al eens iets gehoord over tachyon, maar weet je niet precies wat tachyon is? Sta je op de drempel van de aanschaf van een (relatief duur) tachyon product, maar twijfel je? Heb je aandoeningen waar je maar niet van af komt ...

Multilevel genezing en tachyon

Het wonder van tachyon

 

In de wereld van ziekzijn bestaat geen zwart/wit

Genezing is een raar iets. De weg die iemand te gaan heeft, is niet altijd duidelijk en kan soms verrassend kronkelig verlopen. In de wereld van ziekzijn bestaat geen zwart/wit; daar bestaat een scala aan kleuren en kleurnuances ...

CONTACTINFO

06 12 111 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tachyon NL