• Biotensor consult
Een biotensor consult brengt je snel en efficiënt naar de kern van een vraag of probleem en helpt je op een actieve maar liefdevolle manier je ziekte, klacht of probleem aan te pakken.


Je kunt een consult overwegen wanneer:

 • je worstelt met relationele problemen
 • je problemen op het werk hebt
 • je jezelf tegen een muur voelt oplopen
 • je fysieke klachten hebt
 • je vermoeidheids- of burn-outachtige klachten hebt
 • je vragen hebt over (alternatieve) middelen die je gebruik
 • je vragen hebt over voeding

Als spiritueel therapeut heb ik veel inzicht in het energetische systeem van een mens en doordat ik zelf in een consult helemaal open, vrij van ruis op de lijn en 100% aanwezig ben, wordt het voor jou makkelijker om ook bij jezelf te komen en alle belemmeringen in jouzelf en je leven onder ogen te zien en los te laten. Ik neem je in dat proces aan de hand mee. Ik zorg voor een veilige bedding, laat je in de spiegel kijken als het nodig is, maar bovenal laat ik je thuis komen in jezelf en bij je eigen gevoel.

Biotensor

In mijn consulten werk ik met een biotensor, een radionisch meetinstrument wat 'ja' of 'nee' kan schudden. De vragen die ik stel, roepen een reactie in jouw energiesysteem op. Als iets klopt of goed voor je is, resoneren jouw cellen op hun oorspronkelijke frequentie; als iets niet waar is of slecht voor je is, verlagen jouw cellen hun trilling. De biotensor registreert die beweging en geeft een 'ja' of 'nee' uitslag. De vraag die jij hebt of het probleem waar je mee worstelt, bekijk ik op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en kosmisch.

Door samen contact te maken met de vastgezette energie kan de informatie die daarin ligt opgeslagen, vrijkomen. Zo kun je blokkades die jou belemmeren, oplossen en kun je in je dagelijkse leven veranderingen aanbrengen om wél te doen of te laten wat je graag zou willen. Als het nodig is, krijg je oefeningen of een bloesem remedie mee voor de verdere doorwerking van jouw proces thuis.

Zodra je een biotensor consult hebt geboekt en betaald, word je benaderd voor het maken van een afpsraak. Zijn er dagen/tijdstippen waarop je absoluut niét kunt? Zet dit dan bij de opmerkingen.


Getachyoniseerde tools

Het kan zijn dat Marie-José tijdens een consult gebruik maakt van getachyoniseerde hulpmiddelen om jouw energiesysteem op te schonen en het proces van bewustwording te versnellen.


Trajectkorting

Langdurende klachten en problemen kunnen niet in één keer worden opgelost. Soms is het beter om een traject in te gaan. Waarin je een paar keer terug komt en waarin je op weg naar heling anders naar jezelf en je problemen of klachten gaat kijken  Een traject waarin je een vangnet hebt als je het even niet weet en waarin je weet dat je na één keer niet wordt "vrijgelaten", maar waarin meteen de volgende afspraak wordt gemaakt en waarin je tussentijds kunt bellen of mailen als je het even niet weet.

Zo'n traject kun je boeken door meteen vijf biotensor consulten af te nemen. Je betaalt dan geen 65 euro per keer, maar 49 euro.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Biotensor consult

 • Model: Biotensor consult
 • Beschikbaarheid: 1000
 • €65,00

 • Excl. BTW: €53,72

 • 5 of meer €59,00

Gerelateerde producten

Nier supplement

Nier supplement

Nier supplement voor verbetering van de nierfunctie.*  Heeft tevens een kalmerende werking op d..

€47,00 Excl. BTW: €38,84

Biotensor

Biotensor

Messing biotensor voor het zelf uittesten van voeding, problemen met voeding, voedingssupplementen e..

€75,00 Excl. BTW: €61,98

Nierstenen supplement

Nierstenen supplement

Rustgevende melange voor de behandeling van nierstenen in de nieren, blaas of urinewegen en ter voor..

€47,00 Excl. BTW: €38,84

Antenne voor de biotensor

Antenne voor de biotensor

Vervangende antenne voor de biotensor. Handig om op voorraad te hebben. Vooral  als je vaak en ..

€29,95 Excl. BTW: €24,75

Tags: Consult, biotensor, tachyon, combi, biosensor