Over ATTI
  • ✉ info@tachyonnederland.nl

Over ATTI

David Wagner- ATTIDavid Wagner- ATTIVan ongeneeslijk zieke rolstoelpatiënt met behulp van tachyon tot kerngezonde zakenman.
Dat is in een notendop het verhaal van David Wagner, de man achter Advanced Tachyon Technologies International (ATTI).
Nadat hij op zijn werk een stalen archiefkast op zijn lichaam had gekregen en de daarop volgende operatie jammerlijk mislukte, kreeg Wagner de diagnose ‘blijvend invalide’ en ‘uitbehandeld’. Hij kon letterlijk niets meer, leed helse pijnen en lag drie jaar lang depressief en wanhopig op bed. Tót hij zich herinnerde dat tot drie jaar geleden alles wat hij deed, ingegeven werd door een gevoel van verbondenheid met de schepper en de schepping. Wagner besefte dat hij niet alleen lichamelijk, maar ook spiritueel een diepe val had gemaakt en ging weer mediteren. Hij kwam in contact met Spirit en kreeg een blauwdruk te zien van een machine die materialen op submoleculair kon herprogrammeren om tachyonen in de materie te brengen. Het veranderde zijn leven voor de tweede keer. Deze keer ten goede. In een paar maanden tijd genas hij zijn pijn en kreeg hij 90% van zijn mobiliteit terug.

Korte tijd daarna, in 1990, richtte David Wagner Advanced Tachyon Technologies op met als doel de wereld tachyon te schenken. Inmiddels heeft het bedrijf al meer dan 4 miljoen producten in 156 landen verkocht!

  Advanced Tachyon Technologies International

 

Patent

ATTI heeft als enige bedrijf een patent op bewezen werking van de producten.
Elk product van ATTI heeft een levenslange werking die nooit stopt of vermindert.

De test zelf is simpel en heeft te maken met een sodium chloride proef op microscopisch niveau. Getachyoniseerde producten brengen de sodium chloride terug naar zijn oorspronkelijke gasvorm. Voor blootstelling aan een getachyoniseerd product laat de sodium chloride een piramide structuur zien, na gebruik van een getachyoniseerd product is deze structuur volledig verdwenen. Dat effect is tot op heden alleen nog maar bij producten van ATTI geconstateerd. Alle overige aanbieders bleken geen levenslang getachyoniseerde producten te verkopen.

USA Patent


Eigen ervaring is de beste ...

Eigen ervaring is de beste leermeester en dat geldt natuurlijk ook voor tachyon. Dus wil je zelf gaan ondervinden wat tachyon voor jou kan betekenen, boek dan een tachyon wellness sessie, een tachyon behandeling of een combiconsult. Dit doe je het beste door op één van de onderstaande linken te klikken.

Tachyon wellness sessie - Tachyon Nederland Tachyon wellness sessie
Heerlijk ontspannen

Dompel je onder in heerlijke tachyon energie ...

Boek hier je Tachyon sessie »

Tachyon behandeling - Tachyon Nederland
Tachyon behandeling
Voor allerlei klachten

Breng je energievelden weer in balans ...

Boek hier je Tachyon behandeling »

Tachyon Nederland - combiconsult
Combiconsult
Nog meer verdieping

Ga nog meer opgeruimd naar huis ...

Boek hier je combiconsult »

CONTACTINFO

06 12 111 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tachyon NL