Combiconsult
  • ✉ info@tachyonnederland.nl

Combiconsult met Marie-José

Tachyon Nederland - combiconsultEen combiconsult is een combinatie van testen met de biotensor op vragen en klachten, met aansluitend een verkorte tachyon behandeling of een tachyon wellness sessie van een half uur tot drie kwartier.

Deze combinatie is heel fijn om de antwoorden die je hebt gekregen en dat wat is gezegd in het consult te verdiepen en te bestendigen. Je gaat dan nog meer in balans en opgeruimd naar huis.

 

Net als bij het biotensor consult bekijk ik de vraag die jij hebt of het probleem waar je mee worstelt op verschillende niveaus:

  fysiek – je huidige omstandigheden en je lichamelijke gesteldheid

  emotioneel – vastgezette gevoelens, jeugdtrauma’s etc.

  mentaal – vastzittende (onbewuste) denkbeelden

  spiritueel – conceptiepunt ervaringen, baarmoederlijke ervaringen, vorige levens etc.

  kosmisch – buitenaardse levens en beïnvloeding uit het heelal

Doordat ik mijn golflengte afstem op jouw golflengte, wordt het gemakkelijker om bij de vastgezette ervaringen te komen. De informatie en de intensiteit ervan komt vrij, wanneer we er samen contact mee maken. Zo kun je blokkades die jou belemmeren, oplossen en kun je in je dagelijkse leven veranderingen aanbrengen om wél te doen of te laten wat je graag zou willen. Als het nodig is, krijg je oefeningen of een bloesem remedie mee voor de verdere doorwerking van jouw proces thuis. Vanzelfsprekend blijven jouw gegevens privé en ga ik vertrouwelijk om met alle informatie.

Combiconsult in mijn praktijk
Tarief: € 90,00 incl. btw
Klik hier om een combiconsult te boeken  

CONTACTINFO

06 12 111 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tachyon NL