Biotensor consulten
  • ✉ info@tachyonnederland.nl

Biotensor consulten met Marie-José

Biotensor consulten met Marie-José van der laanWanneer je al langer tegen bepaalde problemen aan loopt, vastgelopen bent in je leven, je werk of je relatie, kan een biotensor consult uitkomst geven. Ik werk inmiddels al meer dan vijftien jaar met een biotensor en heb al honderden cliënten in mijn praktijk gehad. In de loop der jaren heb ik mijn eigen specifieke werkwijze ontwikkeld waarin ik mijn invoelend vermogen combineer met een vraagmethode die heel snel de kern van een probleem of vraag blootlegt.

De vragen die ik stel, roepen een reactie in jouw energiesysteem op. Als iets klopt of goed voor je is, resoneren jouw cellen op hun oorspronkelijke frequentie; als iets niet waar is of slecht voor je is, verlagen jouw cellen hun trilling. De biotensor registreert die beweging en geeft een 'ja' of 'nee' uitslag.

 

Consult

De vraag die jij hebt of het probleem waar je mee worstelt, bekijk ik op verschillende niveaus:

  fysiek – je huidige omstandigheden en je lichamelijke gesteldheid

  emotioneel – vastgezette gevoelens, jeugdtrauma’s etc.

  mentaal – vastzittende (onbewuste) denkbeelden

  spiritueel – conceptiepunt ervaringen, baarmoederlijke ervaringen, vorige levens etc.

  kosmisch – buitenaardse levens en beïnvloeding uit het heelal

Doordat ik mijn golflengte afstem op jouw golflengte, wordt het gemakkelijker om bij de vastgezette ervaringen te komen. De informatie en de intensiteit ervan komt vrij, wanneer we er samen contact mee maken. Zo kun je blokkades die jou belemmeren, oplossen en kun je in je dagelijkse leven veranderingen aanbrengen om wél te doen of te laten wat je graag zou willen. Als het nodig is, krijg je oefeningen of een bloesem remedie mee voor de verdere doorwerking van jouw proces thuis. Vanzelfsprekend blijven jouw gegevens privé en ga ik vertrouwelijk om met alle informatie.

Consult in mijn praktijk van maximaal 60 minuten
Tarief: € 65,00 incl. btw

Klik hier om een consult te boeken  

 

 

“Een mooi en fijn consult gehad, precies dat wat ik nodig had.”
Sandra

“Het gaat goed met mij, na jouw sessie heb ik veel meer rust in alle beslissingen die ik neem en voel ik mij sterker. Bedankt daarvoor.”
Jasmijn

“De consulten bij Marie-José hebben mij een totaal nieuwe kijk gegeven op eigenlijk alles en vooral een kritische blik naar mezelf. Mijn nieuwe inzichten hebben me volledig verrast en geven me houvast aan dit leven. Voor mij is Marie-José een natural, die heel goed in kan voelen en mensen de ruimte geeft om zichzelf te ontdekken en zichzelf te mogen zijn.”
Mieke

 

E-consult

Heb je geen zin of tijd om langs te komen, wil je een algemene check-up met de biotensor of een second opinion over iets; woon je te ver weg of vind je het gewoon fijn dat iemand even met je meekijkt zonder dat er al te diep gegraven wordt? Dan kan een e-consult uitkomst bieden.

Spelregels e-consult
Per consult via mail (e-consult) mag je maximaal drie vragen stellen, waarop je een uitgebreid antwoord per e-mail krijgt.
- Hierop kun je nog één keer reageren en krijg je nog één keer antwoord. Daarna stopt het e-consult.
- Heb je dan nog meer vragen, dan kun je een nieuw e-consult boeken.

Je krijgt altijd binnen drie dagen antwoord op je vraag of vragen. Geef in een e-consult aanvraag altijd je naam, je leeftijd en je woonplaats, zodat ik mij goed en op de juiste energie kan focussen.

Tarief: € 35,00 incl. btw
Klik hier om een e-consult te boeken  

CONTACTINFO

06 12 111 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tachyon NL