Veelgestelde vragen
  • ✉ info@tachyonnederland.nl

Veelgestelde vragen

 

 

Heeft tachyon bijwerkingen?

In principe is tachyon door iedereen te gebruiken en is het volledig ongevaarlijk en zonder bijwerkingen. Wel is het zo, dat je de gebruiksaanwijzing altijd moet lezen omdat er soms stoffen in het product zitten die voor een bepaalde bevolkingsgroep niet aan te bevelen zijn. Zo bevat de green matrix MSM, wat voor mensen met nierziekte en zwangere vrouwen beter in overleg met de arts kan worden gebuikt. In alle gevallen gaat het om de stoffen in het product en niet om de werking van de tachyon zelf. Let wel op de gebruiksaanwijzing bij elk product en luister naar je gevoel. Wanneer je bijvoorbeeld getachyoniseerd water of silicagel gebruikt om je lichaam te ontgiften en je start met een hele hoge dosis, dan kun je hoofdpijn krijgen als de afvalstoffen vrijkomen of je komt in een emotionele sneltrein omdat de verhoging van je frequentie gepaard gaat met het loslaten van emotionele, oude ballast. Ziek zal je er niet van worden, maar je kunt jezelf op een vriendelijkere manier ontgiften!

Kan tachyon gevaarlijk zijn?

Nee, eigenlijk nooit. Hooguit heb je ongemakken zoals emotionele uitbarstingen omdat je oude patronen doorbreekt en oude ballast loslaat.
Als het lichaam niet meer te genezen is, dan gebruikt het lichaam de tachyon om versneld en vredig een overgang naar het hiernamaals te bewerkstelligen. Is dat gevaarlijk, of eerder een zegen?

 

Kan ik tachyon met andere producten, supplementen en/of medicatie gebruiken?

Zonder meer. Tachyon doet niets meer en niets minder dan verstoringen in energievelden oplossen. Het is zelfs zo dat wanneer je bijwerkingen hebt van medicijnen, tachyon zijn best zal doen deze bijwerkingen te minimaliseren. De bijwerkingen die je ervaart zijn het gevolg van verstoorde energievelden en tachyon zal deze disbalans terug willen brengen naar balans. Of dat lukt, hangt af van de mate van verstoring en de mate van consequent en voldoende gebruik van getachyoniseerde middelen.

 

Werkt tachyon altijd?

Ja. Tachyon zal altijd je energievelden helen en blokkades oplossen waardoor in een later stadium je lichaam zichzelf kan gaan helen. Belangrijk daarin is wel, dat je met tachyon op de oorzaak werkt en niet het gevolg. Met een opgezette keel bijvoorbeeld, kun je dagen of weken met een tachyon sjaal lopen, maar als de keel voortkomt uit een verstoring in je hormoonhuishouding, dan zul je daar op moeten werken, bijvoorbeeld met de green matrix. De verzorging van de keel is dan mooi meegenomen en kan tijdelijk verlichting bieden, maar lost het probleem nooit blijvend op. De kwaal zal terugkomen. Aanpak van de oorzaak is dus regel één!

 

Hoe lang moet ik tachyon gebruiken?

Tot drie dagen nadat de klacht verdwenen is. Stel, je hebt het carpaal tunnelsyndroom aan je pols. Dan kun je smeren met panther juice of ultra freeze en daar over heen een getachyoniseerde polsband dragen. Dit doe je dag in dag uit, tot drie dagen nadat de pijnklachten helemaal weg zijn. Na die tijd is je energieveld opgeschoond en kan je lichaam zichzelf helen. Ook nu geldt weer, dat je er met tachyon alleen niet bent. Je zult in je fysieke omstandigheden ook veranderingen aan moeten brengen. Blijf je in een foute werkhouding zitten of met veel stress je werk doen, dan heb je een grote kans dat de klachten terugkomen of maar gedeeltelijk verdwijnen.

 

Heb je bewijzen van de werking van tachyon?

In de moderne wetenschap worden veel proeven gedaan die het bestaan van steeds kleinere deeltjes bewijzen, waaronder de tachyonen. Maar zien kan niemand ze, daar zijn ze te klein en te snel voor. We kunnen wel resultaten testen van getachyoniseerde producten. Dat is wat de research afdeling van ATTI Amerika doet. ATTI heeft als enige een patent op het tachyoniseringsproces.

 

Hoe lang werken de producten?

Levenslang. Of beter gezegd, net zo lang als de levensduur van een product. De producten zijn op subatomair niveau geherprogrammeerd en verliezen nooit hun werking, ook niet na wassen of schoon maken. Wel is het zo dat door het wassen van een sjaal, deze langzaam maar zeker achteruit gaat. Echter, ook al wordt de sjaal na tientallen jaren dun of gaat deze kapot, de tachyonwerking erin blijft onverminderd.

Mijn disk is gebroken, wat nu?

Geen paniek. De disk blijf zijn werking behouden. De plasticfolie er omheen is bedoeld om de brokstukken bij elkaar te houden. Het getachyoniseerde materiaal blijft 100% zijn werking behouden. De silica disks zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal uit de high tech wereld. Dit heeft een hoge geleidingswaarde, waardoor het in korte tijd veel tachyonen aantrekt en afstoot en een groot bereik heeft. Nadeel is dat het kwetsbaar is, de seallaag er omheen versterkt het materiaal en de tachyonen trekken zich niets van deze plastic laag aan. Ze gaan er gewoon door heen, net zoals ze door kleding, beddengoed etc. heen gaan.

 

Wat is het bereik van de materialen?

Getachyoniseerde materialen werken plaatselijk. Een disk van 10 cm. werkt dus exact op die 10 cm. (diameter) en heeft een lengte van wel 4 meter. Zodra twee getachyoniseerde materialen op elkaar worden geplaatst en langs twee kanten tachyonen aantrekken, heb je het dubbele bereik. Doordat de aangetrokken tachyonen op elkaar botsen, wordt er een derde veld gecreëerd van 360 graden rondom. Dit veld wordt door ATTI het neoveld genoemd.

 

Getachyoniseerd product   

Min. bereik  
in meters 

  Max. bereik
in meters 
- glascel 2,5 3
- silica diks 3,5 4,5
- ultra disks 7 + extra 360°
veld van 3,5
9 + extra 360°
veld van 3,5
- sjaal, kleding, meditatiedoek 1 1,5
- slaapmat 1 1,5
- TLC bars en wands  25 45

 

 

Ik bemerk geen verbetering van mijn klacht, hoe kan dat?

- Het kan zijn dat je het nog langer vol moet houden. Een verstoord veld kan misschien redelijk snel terug in balans zijn gebracht, maar het lichaam moet dan nog volgen. Een huidcel vernieuwt zich redelijk snel, botweefsel heeft er één tot twee jaar voor nodig. Houd daar rekening mee.

- Een andere reden waarom jouw klachten nog niet verminderd zijn, kan zijn dat je de getachyoniseerde materialen niet op de juiste plaats hebt aangebracht, niet consequent genoeg gebruikt of dat je de verkeerde middelen hebt ingezet.

- Misschien gebruik je wel tachyon, maar zorg je verder slecht voor jezelf. Gezond eten, beweging en voldoende slaap zijn belangrijk in het helingsproces.

Vuistregel is dat tachyon lokaal werkt, dat het gestaag werkt en dat je geduld met je lichaam moet hebben. Positief denken beïnvloedt het proces.

 

Hoe betrouwbaar is ATTI?

Heel betrouwbaar. Dat ATTI en de getachyoniseerde producten geen modegril of ondoordachte ‘new age’ uitspatting zijn, mag duidelijk worden uit de onderstaande feiten:
• ATTI is al sinds 1990 actief met onderzoek naar en ontwikkeling van getachyoniseerde producten.
• Het is het enige bedrijf met een Amerikaans patent op bewezen werking van de producten en het tachyoniseringsproces.
• Wereldwijd zijn er al meer dan 4 miljoen producten in gebruik!
• ATTI heeft vertegenwoordigers in 156 landen.

Waarom zijn de prijzen op de Amerikaanse site goedkoper?

Dat komt omdat alle producten in Amerika worden vervaardigd én omdat er op de Amerikaanse site netto prijzen zijn vermeld. Zodra je inlogt, herkent de site je als inwoner van Nederland en worden de Europese tarieven aan je doorberekend. Deze zijn inclusief kosten voor distributie naar ons land en opslag in Europa, alsmede het Nederlandse btw tarief van 21%.

 

Waarom zie ik op de Amerikaanse site kortingen die ik niet bij Tachyon Nederland zie?

Tachyon Nederland koopt bij ATTI Amerika in en heeft dus te maken met een wisselende dollarkoers. Om jou als koper niet stapelgek te maken met telkens nieuwe prijzen, werken wij met standaardprijzen die gebaseerd zijn op een wisselkoers van 1,06 én 5% standaard korting op álle producten op onze site om gelijke tred te houden met de aanbiedingen en kortingen die ATTI Amerika regelmatig op wisselende producten geeft. Op die manier hoeven wij niet telkens prijsaanpassingen door te voeren of kortingen te geven. Dat is allemaal in ons tarief verwerkt. Wel zo gemakkelijk. Bovendien betaal je bij Tachyon Nederland aanzienlijk lagere verzendkosten en kom je eerder in aanmerking voor gratis verzendkosten.

 

 

Kan ik mijn bestelling terugsturen als ik niet tevreden ben?

Ja dat kan. Tot 14 dagen na aankoop heb je recht op retourzending en krijg je het volledige bedrag inclusief jouw verzendkosten terug gestort. Natuurlijk zijn daar wel voorwaarden aan verbonden. Je moet een geldige reden hebben en ons daarover informeren; het product mag niet gebruikt of beschadigd zijn en moet nog ongeopend zijn. Klik hier  om naar de retourpagina te gaan.

 

Mijn bestelling lukt niet, wat nu?

Als het je om wat voor reden niet lukt om de bestelling te plaatsen, kun je bellen naar 06 12 11 16 01 of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan óf gelijk hulp óf er wordt op een later moment contact met je opgenomen. Tachyon Nederland kan ook de bestelling voor jou plaatsen. Jij hoeft dan alleen nog maar het verschuldigde bedrag over te maken.

Ik wil mijn pakketje op een ander adres laten bezorgen, kan dat?

Ja dat kan. De mogelijkheid bestaat om naast jouw eigen factuuradres een extra adres in te voeren waar je het pakket naar toe wilt sturen of op wilt halen. Dat kan bijvoorbeeld een PostNL of een DHL afhaalpunt bij jou in de buurt zijn. Vul gewoon bij je bestelling het adres in waar jij het pakket naar toe wil sturen of op wil halen.

 

Ik weet niet precies welke producten ik nodig heb, kan ik advies krijgen?

Natuurlijk. Stel je vraag in een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt binnen 24 uur antwoord of bel naar 06 12 11 16 01 om Marie-José persoonlijk te spreken.

end FAQ

Zit het antwoord op je vraag er niet tussen? Vraag het gerust en ik zal je verder helpen. Je kunt hiervoor contact opnemen.

CONTACTINFO

06 12 111 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tachyon NL