• Tachyon micro disk 35 mm. voordeelpak

Tachyon microdisks zijn speciaal ontworpen om direct op een specifieke plek op je lichaam te gebruiken. Het zijn de effectiefste antennes om tachyon energie naar een zieke of aangedane plek te leiden. Het gebruik ervan is oneindig.

Als een biologisch systeem - zoals je lichaam - een verstoring heeft, dan zorgt de opgeplakte tachyon microdisk dat (alleen) op dié specifieke plek de harmonie in de energievelden wordt hersteld, waardoor het lichaam zich gaat vernieuwen aan de hand van zijn oorspronkelijke - lees gezonde - blauwdruk. Tachyon draagt dus heel direct en doeltreffend bij aan je zelf genezend vermogen. Nog krachtiger is het, wanneer je de zieke plek behandelt met twee microdisks, die exact tegenover elkaar zijn geplakt en zo vanuit twee richtingen op de zelfde plek inwerken. Stel je voor, je hebt een plekje op je long; als je de exacte locatie weet, kun je voor en achter op je keel een microdisk plakken. De disks zorgen ervoor dat eerst de energievelden worden hersteld, waarna via de herstelde velden het lichaam zichzelf kan gaan helen. Een proces waarbij het zaak is, de disks zo vaak als mogelijk opgeplakt te houden en alleen af te doen om te douchen. Wanneer het lichaam volledig genezen is, de disks nog enkele dagen ophouden om het proces zeker te stellen, daarna kan het lichaam zich zelf weer gezond houden en heb je geen disks meer nodig.

De tijd die het lichaam nodig heeft om te herstellen, verschilt per persoon. Elk mens is uniek en elk biologisch systeem heeft zijn eigen unieke timing. Zorg dus goed voor jezelf, neem gezonde voeding tot je, denk positief en wees je bewust van alle gedachten en handelingen die je uit je goede gevoel halen. Hoe bewuster je bent van de invloed die je op je eigen systeem hebt, hoe sneller het proces van genezing zal verlopen.


Toepassingen

Daarnaast kun je de disks voor veel meer doeleinden inzetten dan alleen genezing.  Je kunt een tachyon microdisk op je derde oog plakken tijdens het mediteren of doe er één in het daarvoor bestemde vakje in het tachyon meditatiemasker, dat intensiveert de meditatie. Plak een microdisk ter hoogte van je thymusklier om je immuunsysteem volledig te herstellen bij verkoudheid, uitputting, burn-out en andere ziekten die het gevolg zijn van een slecht functionerend immuunsysteem. Ben je een sporter en wil je je uithoudingsvermogen vergroten? Plak dan vóór het sporten een getachyoniseerde microdisk op je longgebied, je prestaties zullen vooruit gaan. Doe een micro disk in het speciaal daarvoor ingenaaide vakje in je velcro hoofdband voor extra focus of bevestig microdisks op je polsen, ellebog, knieën of enkels onder de sportbanden wanneer je gevoelig bent voor blessures.


Ultra disks

De silicadisk is één van de eerste en krachtigste producten van ATT. Het bereik van een microdisk is ongeveer 4 meter. Deze gewone disks werken echter wel lokaal. Dus op de plaats waar ze liggen, produceren ze vanaf de disk gemeten een kolom van 3,5 tot 5,5 meter. Zoek je een middel wat een diameter heeft van dit bereik, plak dan twee microdisks met de kant waar tachyon uitkomt, tegen elkaar of kijk eens bij de ultra disks, zonder meer de krachtigste tachyon generatoren van ATT.


Let op!

De disks zijn gemaakt van het supergeleidende, maar kwetsbare silica. Daarom zijn ze van een stevige, plastic seallaag voorzien. De disk in de verpakking laten zitten! Bij intensief gebruik zullen er al snel wat kreukjes en later ook scheurtjes in de disk komen. Dit belemmert absoluut niet de doorstroom van de tachyonen. Het materiaal is op submoleculair gewijzigd, waardoor de disk non stop en ongeacht wat er met het materiaal gebeurd of waar je het in stopt, een doorgeefluik van tachyon energie is. De energie komt overal doorheen.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon micro disk 35 mm. voordeelpak

  • Model: Microdisk 35 mm. driepak
  • Beschikbaarheid: 1
  • €110,00

  • Excl. BTW: €90,91

Gerelateerde producten

Tachyon elleboog band

Tachyon elleboog band

Omhul een pijnlijk gebied 360 graden met de balans brengende en herstellende tachyon energie.  ..

€48,00 Excl. BTW: €39,67

Tachyon enkelband

Tachyon enkelband

Getachyoniseerde enkelband voor een 360 graden tachyon dekking aan de enkel. Kan preventief worden..

€48,00 Excl. BTW: €39,67

Dubbelzijdige bevestigingsstickers

Dubbelzijdige bevestigingsstickers

Pakket van 50 super klevende, dubbelzijdige bevestigingsstickers in de juiste maat voor het aanbreng..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Tachyon hoofdband

Tachyon hoofdband

Een getachyoniseerde hoofdband laadt de subtiele energievelden van de hersenen en brengt balans ..

€31,75 Excl. BTW: €26,24

Tachyon polsbanden

Tachyon polsbanden

Ideaal voor typistes, masseurs, sporters of mensen die last hebben van het carpaal tunnel syndroom..

€28,95 Excl. BTW: €23,93

Tachyon polsbanden extra lang

Tachyon polsbanden extra lang

Extra lange getachyoniseerde polsbanden voor aandoeningen zoals het carpaal tunnel syndroom, artriti..

€41,95 Excl. BTW: €34,67

Tags: micro, disk, cel, microdisk, microdisc, disc, 3, voordeel, drie,