• Tachyon behandeling

Een tachyon behandeling kan je helpen in je zoektocht naar genezing van allerlei klachten.*  Er wordt gewerkt met diverse getachyoniseerde hulpmiddelen van Advanced Tachyon Technologies om verstoringen in je energievelden weer in balans te brengen zodat het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.


Vermeld bij het aanvragen van een behandeling altijd je telefoonnummer en emailadres. Direct na aankoop van een consult word je benaderd voor het maken van een afspraak.


Trajectkorting

Langdurende klachten en problemen kunnen niet in één keer worden opgelost. Soms is het beter om een traject in te gaan. Waarin je een paar keer terug komt en waarin je op weg naar heling anders naar jezelf en je problemen/klachten gaat kijken  Een traject waarin je een vangnet hebt als je het even niet weet en waarin je weet dat je na één keer niet wordt "vrijgelaten", maar waarin meteen de volgende afspraak wordt gemaakt en waarin je tussentijds kunt bellen of mailen als je het even niet weet.

Zo'n traject kun je boeken door meteen vijf tachyon behandelingen af te nemen. Je betaalt dan geen 59 euro per keer, maar 49 euro.


* Een tachyon behandeling vervangt geen bezoek aan de arts. Bij lichamelijke of psychische klachten ook altijd de reguliere geneeskunde raadplegen.
Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon behandeling

  • Model: Tachyon behandeling
  • Beschikbaarheid: 100
  • €59,00

  • Excl. BTW: €48,76

  • 5 of meer €49,00

Gerelateerde producten

Tachyon wellness sessie

Tachyon wellness sessie

Tijdens een drie kwartier durende sessie lig je heerlijk rondom in de tachyon energie. Aan het begin..

€45,00 Excl. BTW: €37,19

Tags: tachyon, behandeling, consult,