• Lymfe/klieren supplement OS-H22

Bloedzuiverend supplement op basis van getachyoniseerde extracten van gecertificeerd biologische en in het wild geplukte kruiden en planten.  OS-H22 werkt via het lymfestelsel, klierenstelsel en de slijmvliezen en kan worden ingezet bij alle verstoringen in het stofwisselingsproces. Het verbetert tevens de opname en verwerking van voedingsstoffen in het lichaam.


Toepassing

Aanbevolen voor alle constitutionele stoornissen die te maken hebben met fundamentele functioneringsprocessen van een individu, inclusief processen die betrokken zijn bij de afbraak en eliminatie van metabolisch en katabool afval, desintegratie van gezonde weefsels en langzame reconstructie van nieuwe weefsels. Specifiek geïndiceerd voor chronische congestie in alle lymfatische en klieren systemen. Ook aanbevolen voor chronische congestie van de slijmvliezen, inclusief slijmvliezen in organen, klieren en weefsels. Handig bij chronische constipatie, artritis en chronische middenoorontstekingen. Absoluut geïndiceerd bij de behandeling van kanker.


Gebruiksaanwijzing

Alleen te gebruiken voor chronische aandoeningen. Doe 15 tot 20 druppels in een beetje water en houd dit 20 seconden onder de tong alvorens door te slikken. Doe dit drie maal per dag, tussen de maaltijden door. Drink de hele dag veel water tijdens het gebruik van dit middel om afvalstoffen goed af te voeren.


Ingrediënten

17% - Bloeiende toppen van rode klaver (Trifolium pratense)
17% - Wegedoornschors [1 jaar oud] (Rhamnus alnus)
17% - Zoethoutwortel (Glycyrrhiza glabra)
  9% + Stillingia-wortel (Stillingia sylvatica)
  9% - Oregon druivenwortel ( Mahonia aquifolium)
  9% + Phytolacca-wortel (Phytolacca americana)
  9% - Kliszaad (Arctium lappa)
  9% + Wilde indigowortel (Bapatista tinctoria) 
  4% - Stekelige asschors (Zanthoxulum clava-herculis) 

+ Vers - Gedroogd
Bevat graanalcohol (38-43%) en gedestilleerd water.


Bijwerkingen

Gebruik dit middel niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken bij acute aandoeningen die gepaard gaan met koorts, infectie of ontsteking. Bij sommige personen kan deze verbinding laxerend werken. Pas dan gewoon de dosering aan.


Zoek onmiddellijk gekwalificeerde zorg als uw symptomen aanhouden, vooral als u koorts heeft.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Lymfe/klieren supplement OS-H22

  • Model: OS-H22
  • Beschikbaarheid: 1
  • €47,00

  • Excl. BTW: €38,84

Tags: Supplement