Nieuw! Panther juice met Tachyon Micro-S. Extra effectief en krachtig middel tegen spier- en gewrichtspijn, artritis, zwellingen, verrekkingen, verstuikingen, spataderen, tendinitis, carpaal tunnel syndroom en krampen. Ook effectief bij ademhalingsproblemen zoals emfyseem, astma en longontsteking wanneer aangebracht op de reflexpunten voor de longen.
Samengesteld uit 100% biologische ingrediënten.

Tachyon Micro-S is een nieuwe, revolutionaire uitvinding die de bestaande, getachyoniseerde producten naar een nog hoger level tilt. De micro-S bestaat uit microscopisch kleine, holle borosilicaat bolletjes die op de huid blijven totdat het er wordt afgewassen en de hele dag/nacht door tachyonen aantrekken en afstoten. De werking van een product wordt hierdoor vele malen versterkt en geïntensiveerd.

De eigenschappen van Tachyon Micro-S

Tachyon Micro-S:

 • Bestaat uit getachyoniseerde, microscopisch kleine (2 tot 4 keer kleiner dan de doorsnede van een haar) holle bolletjes van borosilicaat.
 • Heeft een bereik van ongeveer 2,5 meter.
 • Is 100% milieuvriendelijk, veilig en niet giftig.
 • Heeft een lage diëlektrische constante, wat betekent dat het een slechte geleider is en een extra bescherming biedt tegen 5G en andere straling. Het absorbeert de schadelijke frequenties, terwijl de tachyonenergie verstoorde energievelden terug in balans brengt.
 • Schept orde in chaos en herstelt de verbinding met de Bron waardoor heling ontstaat. In elke gram  Tachyon™ Micro-S zitten meer dan 70 miljoen (!) getachyoniseerde bolletjes. Deze bolletjes zijn permanente tachyon antennes, ze trekken tachyonen aan en geven ze af. De op elkaar botsende tachyonen creëren met elkaar een nieuw energieveld, het zogenaamde neo veld. Dit neo veld opent mogelijkheden naar snellere en diepere heling.
 • De bolletjes van borosilicaat zijn uitvoerig getest en kunnen een extreem hoge druk aan zodat ze nooit of te nimmer breken. Om precies te zijn kan een Tachyon™ Micro-S een druk van 3000 lb aan, terwijl je fietsband al kan klappen vanaf 70 lb.
 • Heeft thermische eigenschappen en een sterk UV-reflecterende werking. Micro-S op de huid, beschermt je dus tegen de schadelijke invloeden van de zon en is daarmee een perfecte aanvulling op de diverse huidproducten zoals de youthing cream, de panther juice, de ultra freeze en de diverse massage oliën, crèmes en gels.
 • De borosilicaat bolletjes zijn zo ontworpen dat ze als het ware op de huid blijven ‘drijven’ en ze van de huid afdrijven wanneer je deze met water wast.

Ingrediënten

Aloë vera, MSM, lanoline, cellulose, arnica, D-alfa-tocoferol, lavendel, foliumzuur, selenium, chroompicolinaat, ginkgo biloba, polysorbaat 80, pepermuntolie, methionine, plantaardige glycerine, zink en mangaan gelaten, vitaminen B1, B2, B3, B6, B12, en meer dan 200 sporenelementen.

Gebruiksaanwijzing

 • Goed schudden voor gebruik zodat de micro-S zich mengt met de gel.
 • Voor een snel herstel de gel 2-4 keer per dag aanbrengen.
 • De aangenaam ruikende gel dringt diep door in de spieren en weefsels en  leveren tachyon direct bij de bron van het probleem. Een zacht, warm gevoel kan soms worden gevoeld, gevolgd door een meetbaar oplossen van de ongewenste symptomen.

Inhoud

Getachyoniseerde panther juice is verkrijgbaar in 3 maten:  30 ml,  60 ml en 90 ml roll on.

Dit product is uitsluitend voor uitwendig gebruik! Als irritatie optreedt stop het gebruik. Indien de panther juice in de ogen komt, direct spoelen met water.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon panther juice Micro-S 30-60-90 ml.

 • Model: Micro-S
 • Beschikbaarheid: 4
 • €29,95

 • Excl. BTW: €24,75

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Tachyon polsbanden

Tachyon polsbanden

Ideaal voor typistes, masseurs, sporters of mensen die last hebben van het carpaal tunnel syndroom..

€28,95 Excl. BTW: €23,93

Tachyon polsbanden extra lang

Tachyon polsbanden extra lang

Extra lange getachyoniseerde polsbanden voor aandoeningen zoals het carpaal tunnel syndroom, artriti..

€41,95 Excl. BTW: €34,67

Tachyon ultra balans massage crème

Tachyon ultra balans massage crème

Superfijn product van Advanced Tachyon Technologies. Deze crème kun je op duizend-en-één manieren ..

€31,00 Excl. BTW: €25,62

Tags: panther, juice, micro-S, micro