De libert belt X is de upgrade van de liberty belt en bevat geen drie, maar zes ultra disks van 10 cm. Deze disks zijn speciaal bedoeld voor gebruik in de liberty belt X. De liberty belt is ontwikkeld om rugklachten tegen te gaan tot zelfs op te lossen, maar wordt tegenwoordig ook veel gebruikt door mensen die gevoelig zijn voor 5G straling en helers. Voornamelijk omdat gebruikers een enorme toename aan energielevel en uithoudingsvermogen ervaren.

De liberty belt X is één van de krachtigste tools ooit gecreërd. De belt dekt het hele rug- en buikgebied en is daarmee heilzaam voor een reeks uiteenlopende klachten; van baarmoeder, darmen, nieren en lever en tot rugproblemen. De ultra disks zijn alleen bedoeld voor gebruik in de belt. De neopreen gordel is ontworpen voor maximaal comfort, en is gemakkelijk dag en nacht gedragen. De in de tailleband ingenaaide zakken houden de disks perfect op hun plaats. De gordel zelf is niet getachyoniseerd.


Afmetingen

De liberty belt past elke taille tot 112 cm.


Gebruik

Draag de liberty beltl liefst dag en nacht tot de klachten minimaal drie dagen verdwenen zijn. Wanneer een volledig herstel niet mogelijk is, de liberty belt zo veel als mogelijk dragen om pijn en ongemak te reduceren tot een dragelijk niveau.  Let er op dat de belangrijk dat de ultra disks precies het te behandelen gebied bedekken. Dat werkt het meest direct.


Haal de ultra disks niet uit het plastic.

Behalve voor de meest voor de hand liggende problemen, is de liberty belt ook te gebruiken voor allerlei andere doeleinden zoals op de zitting van de autostoel, in bed, onder het hoofdkussen, als extra energetisch middel bij healings of schoonheidsbehandelingen, onder het kussentje van de honden- of poezenmand, bij sportprestaties etc.


Wasvoorschrift

Voor een langdurig behoud van de gordel, wast u deze met een milde zeep met de hand. De ultra disks verwijderen voor u gaat wassen. Niet in een wasmachine of droger drogen


Extra

De liberty belt X wordt geleverd met zes disks, 2 x2 en 2 x 1. De disks horen alle zes in het bredere gordeldeel waarin ze worden geleverd. De discs zijn per twee en per 1 geseald om verschuiven  te voorkomen. De disks passen hier precies in de ingenaaide vakken en zitten per drie naast elkaar. De onderste en de bovenste rij disks, liggen enigszins over elkaar heen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon liberty belt X

  • Model: Liberty belt X
  • Beschikbaarheid: 1
  • €396,00

  • Excl. BTW: €327,27

Gerelateerde producten

Tachyon Flex cell 100

Tachyon Flex cell 100

's Werelds grootste, flexibele, getachyoniseerde silicadisk. Speciaal ontworpen om dag en nacht te..

€241,00 Excl. BTW: €199,17

Tachyon ultra liberty belt

Tachyon ultra liberty belt

De ultra liberty belt ontleent zijn werking aan een set van drie getachyoniseerde ultra disks van ..

€265,00 Excl. BTW: €219,01

Nier supplement

Nier supplement

Nier supplement voor verbetering van de nierfunctie.*  Heeft tevens een kalmerende werking op d..

€47,00 Excl. BTW: €38,84

Nierstenen supplement

Nierstenen supplement

Rustgevende melange voor de behandeling van nierstenen in de nieren, blaas of urinewegen en ter voor..

€47,00 Excl. BTW: €38,84

Tags: liberty, belt, riem, gordel, rug