• Tachyon green matrix

Voor een gezonde geest in een gezond lichaam: de green matrix van Advanced Tachyon Technologies.  Een uitgekiende mix van ingrediënten met als hoofdbestanddelen een unieke combinatie van blauwgroene alg en spirulina. Groene matrix heeft een positief effect op de hersenen en het zenuwstelsel in het algemeen, maar werkt daarnaast zeer gericht op een verbeterd functioneren van de hypothalamus, de hypofyse en de pijnappelklier. Tachyon green matrix versterkt het immuunsysteem, wordt gemakkelijk opgenomen en verteerd en bevat een aanzienlijke hoeveelheid B12. Gecertificeerd, 100% natuurlijk, GGO-vrij, niet-bestraald, pesticide-vrij en gecertificeerd kosher!


Ingrediënten

Blauwgroene algen, Hawaiiaanse Spirulina, MSM, Biologisch cayenne poeder, zee mineralen (zeezout), vitamine C.


Aanbevolen

Voor meer energie en mentale helderheid, een betere bloedcirculatie, celregeneratie, vermindering van een hongergevoel, een normale bloedsuikerspiegel en reiniging en opbouw van het bloed.


Dosering

Eén of twee maal per dag een 1/2 theelepel (1,5 g) aan wat water of sap toevoegen en innemen.


Let op!

Dit product bevat MSM. Als u medicatie heeft voor nierziekte, neem dan contact op met uw arts voordat u green matrix gebruikt. Zwangere vrouwen wordt aangeraden eerst te overleggen met hun arts.
Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon green matrix

  • Model: Green matrix
  • Beschikbaarheid: 1
  • €65,00

  • Excl. BTW: €59,63

Beschikbare opties:


Tags: green, matrix, blue, alg, blauw, spirulina