• Tachyon blauwgroene alg probeer/vakantie verpakking

21 gram getachyoniseerde blauwegroene alg poeder. Een handige vakantieverpakking of een kleine dosis om uit te proberen.

Getachyoniseerde blauwgroene alg is gecertificeerd biologisch, ggo-vrij, niet bestraald, vrij van pesticiden en gecertificeerd koosjer. Getachyoniseerde blauwgroene algen is één van de meest voedzame voedingsmiddelen op aarde met 92 mineralen en sporenelementen. Tachyon blauwgroene alg bevat veel B12, wat stemmingsbevorderend werkt en wat met name voor vegetariërs een belangrijke vitamine is om aan te vullen

Blauwgroene alg kent veel algemene gezondheidsbevorderende eigenschappen, waaronder het verhogen van mentale en fysieke energie. Blauwgroene alg werkt  in op het hersen-zenuwstelsel en specifiek op het functioneren van de hypothalamus, de hypofyse en de pijnappelklier. De hypothalamus wordt beschouwd als de 'meesterklier' van het lichaam en het optimaal functioneren ervan is de sleutel tot optimale balans in het hele lichaam.

Veel endocriene onevenwichtigheden worden geassocieerd met een slecht functionerende hypothalamus. Het is moeilijk om onevenwichtigheden in de bijnieren, schildklier, alvleesklier en andere endocriene klieren te corrigeren zonder eerst de hypothalamus te corrigeren. De hypothalamus, hypofyse en pijnappelklier worden ook geassocieerd met hogere spirituele centra. Volgens Dr. Cousens, een natuurgeneeskundig arts uit Amerika die meerdere onderzoeken naar de werking van getachyoniseerde producten heeft gedaan, is de blauwgroene alg van ATTI de enige vegetarische voedselbron en het enige concentraat dat hij heeft gevonden die de functie van de hypothalamus verbetert en corrigeert.

Waar normale blauwgroene alg slechts de nutriënten aan het hersen- en zenuwstelsel levert, zorgen de getachyoniseerde ingrediënten in de blauwgroene alg van ATTI ervoor dat de hersenen, de hypothalamus, hypofyse en de pijnappelklier van binnenuit met tachyon aantrekken en in balans komen. De getachyoniseerde blauwgroene alg voorziet de hersenen van tachyon energie. De subtiele organiserende energievelden van de hersenen onttrekken uit de tachyon energie de juiste frequentie die zij nodig hebben om weer in balans te komen. Door met regelmaat de getachyoniseerde blauwgroene alg in te nemen kunnen de hersenen herstellen van allerlei aandoeningen en kan het afbraak- en verouderingsproces worden geremd.


Toepassingen


Getachyoniseerde blauwgroene algen verbeteren het lange termijn geheugen en korte termijn geheugen en zijn nuttig als antidepressivum. Daarnaast heilzaam bij de ziekte van Alzheimer, aan dementie gerelateerde aandoeningen, Attention Deficit Disorder (ADD), Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) en endocriene onevenwichtigheden zoals hormonale verstoringen vanuit de hypofyse en hypothalamus.


Dosering


Start met 1/8 tot 1/4 theelepel per dag en verhoog deze dosering langzaam naar 1 theelepel (=1,2 gram) per dag.
Mix de getachyoniseerde alg door water, sap of je favoriete smoothie.


Bijwerkingen


Blauwgroene alg heeft een bloedverdunnende werking. Als je het gebruikt in combinatie met bloedverdunnende middelen kan het leiden tot gemakkelijker bloeden of het moeilijker stoppen van bloeden in geval van verwonding.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon blauwgroene alg probeer/vakantie verpakking

  • €41,52

  • Excl. BTW: €38,09

Beschikbare opties:


Tags: Blauw, blue, green, groen, alg, algen