Deze hanger staat, net zoals de magische phoenix, symbool voor wedergeboorte en een nieuw begin. EMF bescherming vermomd als een prachtig sieraad. Een uniek cadeau voor de feestdagen. Mooi vorm gegeven met Swarovski kristallen en gemaakt van een ecovriendelijke rhodium legering, vrij van cadmium en nikkel.

De hanger is ontworpen om op de thymusklier te dragen. De subtiele organiserende energievelden van de thymusklier zetten de tachyon om in de verschillende frequenties die het lichaam nodig heeft om verstoring door ziekte of elektromagnetische velden terug in balans te brengen.

Iedereen die vaak voor een computer of TV zit, is gebaat bij het dragen van een tachyon hanger op de thymusklier. De werking wordt versterkt wanneer de hanger wordt gecombineerd met dagelijkse inname van tach-o-splash (getachyoniseerd water). Door je energievelden continu op te laden met tachyon, help je je immuunsysteem allerlei indringers zoals griepvirussen de baas blijft. 

De phoenix is verkrijgbaar in twee kleuren oceaan en regenboog. Let bij het bestellen erop dat je jouw juiste keuze aanklikt.

Gewicht: 8 gram.
Formaten: 4,5 L x 2,5  B.


Let op!

De hanger is nikkelvrij; de erbij verstrekte ketting kan nikkel bevatten. Dat is per keer afhankelijk van de door Advanced Technologies ingekochte kettingen. De ketting bij de hanger is een service van Advanced Tachyon Technologies. Bij breuk of beschadiging wordt geen vervanging geleverd.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon phoenix hanger

  • Model: Phoenix
  • Beschikbaarheid: 2
  • €118,00

  • Excl. BTW: €97,52

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Welke hanger past bij mij?

Welke hanger past bij mij?

Welke hanger past  bij mij? Klik hier voor meer uitleg over de verschillende soorten hangers. ..

€0,00 Excl. BTW: €0,00

Tags: phoenix, hanger, swarovski, emf