De mini V-hanger brengt alle chakra's in één lijn waardoor je lichaam een open instrument wordt voor de doorstroming van tachyon energie. De mini-V beschermt tegen alle vormen van straling, elektrosmog en elektriciteit en geeft je immuunsysteem een boost. De mini-V verhoogt je weerstand en brengt je in contact met het Goddelijke tegelijkertijd. Een krachtig instrument, maar zo gedoseerd dat iedereen het aan kan en dragen kan: jong, oud, ziek, gezond; de mini-V doet zijn werk voor je. Het kan een paar weken duren voor je resultaat voelt. Draag de Mini-V elke dag en doe hem alleen uit voor het slapen.


De mini V-hanger is niet alleen een krachtig instrument; het is ook nog eens een fraai sieraad. De mini V-hanger bestaat uit een getachyoniseerd en speciaal geslepen kristal wat gevat is in een RVS-buisje, waardoor het sieraad zo goed als onverwoestbaar is.


De mini V is voor iedereen die zichzelf wil beschermen maar ook open staat voor persoonlijke groei. De mini-V nodigt je doorlopend uit om in 'the flow' te komen; de verticale energiestroom die rechtstreeks is aangesloten op de bron in de kosmos. Je wordt op een vriendelijke manier telkens terug in je eigen midden gebracht waardoor je steeds meer een open kanaal voor tachyon energie wordt. Het kan zijn dat je eerst wat ongemakken ervaart, zoals hartkloppingen of hoofdpijn, maar dat hoeft niet. Waarschijnlijker is het, dat je je energieker gaat voelen en meer in balans en ook dat je andere keuzes gaat maken. Keuzes die je steeds verder op jouw eigen specifieke levenspad brengen.


Afmetingen

Mini-V:  3,5 cm. lang x 1 cm. doorsnede
Mini-V light:  4,2 cm. lang x 0,5 cm. doorsnede


Gratis ketting

Er zit een gratis rvs ketting bij de hanger. Deze ketting kan afwijken van de ketting op het plaatje. De geleverde ketting is afhankelijk van de voorraad en is een service van Advanced Tachyon Technologies waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Bij breuk wordt geen vervangende ketting gestuurd.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon mini V-hanger

  • Model: Tachyon Mini-V
  • Beschikbaarheid: 6
  • €147,00

  • Excl. BTW: €121,49

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Tachyon happy souls VERTICAAL

Tachyon happy souls VERTICAAL

De verticale happy souls zijn ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met de mini-V hanger. Het zij..

€32,00 Excl. BTW: €26,45

Welke hanger past bij mij?

Welke hanger past bij mij?

Welke hanger past  bij mij? Klik hier voor meer uitleg over de verschillende soorten hangers. ..

€0,00 Excl. BTW: €0,00

Tags: Mini, V, hanger, mini-V, vortex