De best betaalbare, professionele TLC bars van Advanced Tachyon Technologies. Net zo krachtig als de ultra polished TLC bars, alleen kleiner in doorsnede, lichter in gewicht en daarmee ook gemakkelijk mee op reis te nemen. De reis TLC's worden geleverd in een beschermde reisverpakking.

In de handen van een ervaren tachyon genezer, zijn de (reis)TLC bars hét middel om het hele lichaam weer aan te sluiten op de universele levensenergie en daarmee aftakeling, ziekte, vermoeidheid, veroudering en depressie om te buigen naar gezondheid, verjonging en levensvreugde.

In handen van een ervaren heler die kennis heeft en weet heeft van de complexiteit van het menselijk energetisch systeem en die weet hoe de balans wordt hersteld, zijn het onbetaalbare hulpmiddelen, bijna wondermiddelen. Herstel- en helingsprocessen voltrekken zich in een recordtempo. Mits goed gehanteerd.

Worden de bars verkeerd gebruikt, dan nog kan er niets fout gaan. Het enige wat er gebeurt, is dat de werking minder snel en minder krachtig is. Onthoud dat je met tachyon nóóit schade kunt aanrichten omdat de subtiele organiserende energievelden van het lichaam zélf de benodigde frequentie aan de tachyon onttrekken.


Formaten (LXBXD): 3,75  x 3,5  x 3,5 cm.

Elk paar is handgemaakt, zodat afmetingen enigszins kunnen variëren

De bars worden vervaardigd uit kunstmatig geproduceerde kristallen. In de bars kunnen kleine oneffenheden zitten, dat is geheel natuurlijk en maakt het kristal uniek.

De bars kunnen voor de meest uiteenlopende doeleinden worden gebruikt en hebben een bereik van minimaal 25 tot wel 40 meter!

De bars worden per paar verkocht. Genoemde prijs is voor twee stuks. Elk paar wordt geleverd in


Klik hier voor een instructievideo van David Wagner over het gebruik van de bars.

Klik hier voor de eerstvolgende tachyon workshop van Tachyon Nederland.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon TLC bars travel

  • Model: TLC bars travel
  • Beschikbaarheid: 2
  • €470,00

  • Excl. BTW: €388,43

Tags: TLC, bars, travel, reis,