925 Sterling zilveren hanger van twee dolfijnen in synthetische witte opaal. Een lust voor het oog. Niemand die in de gaten heeft dat je eigenlijk iets draagt wat je immuunsysteem versterkt en je beschermt tegen schadelijke straling.

Alle getachyoniseerde hangers zijn ontworpen om over de thymus te worden gedragen. Het subtiele organiserende energieveld (SOEV) van de thymusklier zet tachyon om in de verschillende frequenties die nodig zijn om orde en harmonie te creëren. Getachyoniseerde hangers helpen het immuunsysteem te beschermen tegen de uitputtende tot zelfs ziekmakende effecten van elektromagnetische velden (EMV's) die worden gegenereerd door alle elektrische apparaten. Denk aan computers, tv-toestellen, haardrogers en koelkasten om er maar een paar te noemen. Zelfs het elektrische systeem van je auto kan je lichamelijk beïnvloeden. Getachyoniseerde hangers werken door je subtiele organiserende energieveld op te laden en je immuunsysteem sterker te maken zodat EMV's en andere gevaarlijke invloeden je energieveld niet kunnen verzwakken.


Gebruik

Draag de hanger dagelijks. Getachyoniseerde hangers zijn een waardevolle en simpele manier voor iedereen die last heeft van een slecht functionerend immuunsysteem om daar verbetering in te brengen. Daarnaast zijn ze een 'must' voor iedereen die vaak en lang met de computer werkt.
Getachyoniseerde hangers werken nog beter in combinatie met het innemen van getachyoniseerd water (Tach-o-Splash). Tests hebben uitgewezen dat samengeklonterd bloed na inname van een paar druppels getachyoniseerd water weer naar de normale toestand terugkeerde.


Formaat L x B:  ong. 2 x 2 cm.
Lengte ketting: 45 cm.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Hanger dolfijnen witte opaal

  • Model: Hart dolfijnen witte opaal
  • Beschikbaarheid: 1
  • €84,00

  • Excl. BTW: €69,42

Tags: Hanger, opaal, wit, dolfijn, ketting, dolfijnen,