Een combiconsult is een combinatie van testen met de biotensor op vragen en klachten, met aansluitend een wellness sessie van een half uur tot drie kwartier. De combinatie is heel fijn om de antwoorden die je hebt gekregen en dat wat is gezegd in het consult te verdiepen en te bestendigen. Je gaat dan nog meer in balans en opgeruimd naar huis.

Een combiconsult duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.


Biotensor

In mijn consulten werk ik met een biotensor, een radionisch meetinstrument wat 'ja' of 'nee' aangeeft door respectievelijk verticale en horizontale bewegingen. De vragen die ik stel, roepen een reactie in jouw energiesysteem op. Als iets klopt of goed voor je is, resoneren jouw cellen op hun oorspronkelijke frequentie; als iets niet waar is of slecht voor je is, verlagen jouw cellen hun trilling. De biotensor registreert die beweging en geeft een 'ja' of 'nee' uitslag. De vraag die jij hebt of het probleem waar je mee worstelt, bekijk ik op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en kosmisch.

Door samen contact te maken met de vastgezette energie kan de informatie die daarin ligt opgeslagen, vrijkomen. Zo kun je blokkades die jou belemmeren, oplossen en kun je in je dagelijkse leven veranderingen aanbrengen om wél te doen of te laten wat je graag zou willen. Als het nodig is, krijg je oefeningen of een bloesem remedie mee voor de verdere doorwerking van jouw proces thuis.


Tachyon cabine

De tachyon cabine is een fijne manier om een consult af te sluiten omdat je in de cabine zowel fysiek als energetisch opruimt en de energievelden zonder dat je het merkt weer in balans worden gebracht. Je komt er ontspannen en herboren uit. De werking van de cabine in combinatie met een consult is erg krachtig en kan nog dagen doorwerken.

>> Klik hier voor meer informatie over de tachyon cabine.


Afspraak

Zodra je een combiconsult hebt geboekt en betaald, word je benaderd voor het maken van een afspraak. De consulten vinden altijd op dinsdag plaats.


Trajectkorting

Langdurende klachten en problemen kunnen niet in één keer worden opgelost. Soms is het beter om een traject in te gaan. Waarin je een paar keer terug komt en waarin je op weg naar heling anders naar jezelf en je problemen/klachten gaat kijken  Een traject waarin je een vangnet hebt als je het even niet weet en waarin je weet dat je na één keer niet wordt "vrijgelaten", maar waarin meteen de volgende afspraak wordt gemaakt en waarin je tussentijds kunt bellen of mailen als je het even niet weet.

Zo'n traject kun je boeken door meteen vijf combiconsulten af te nemen met 10% korting.


Meer informatie

Wil je je eerst wat meer verdiepen in de werking van tachyon, wat het is en waarom het een genezende, verjongende en bewustzijnsverruimende werking heeft? Bezoek dan via onderstaande link eerst de website met informatie. Je verlaat dan de webshop.

https://www.tachyonnederland.nl/wat-is-tachyon/tachyon-in-het-kort


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Combiconsult

  • Model: Combiconsult
  • Beschikbaarheid: 1000
  • €90,00

  • Excl. BTW: €74,38

  • 5 of meer €81,00

Tags: Consult, biotensor, tachyon, combi, biosensor