De getachyoniseerde automat is een effectieve bescherming tegen de schadelijke elektromagnetische velden die tegenwoordig elke auto produceert.

Computergestuurde auto's zijn over heel de wereld standaard geworden. De moderne voertuigen van vandaag komen overeen met computers op wielen. Geautomatiseerde systemen, antibotsingssystemen, adaptieve cruisecontrol, stop-and-go-functies en meer zijn allemaal aanwezig in nieuwe auto's. De gemiddelde auto van tegenwoordig kan tussen de 25 en 50 centrale verwerkingseenheden (CPU's) hebben. Dat is een aanzienlijke blootstelling aan 4G- en 5G-straling.

Testen

Daarom heeft Advanced Tachyon Technologies in 2016, samen met wereldwijde onderzoekers, intensieve tests uitgevoerd op zoek naar de juiste tachyon oplossing om inzittenden van computergestuurde auto's te beschermen tegen deze verstorende tot soms zelfs ziekmakende straling.

Naar aanleiding van dat onderzoek zijn twee nieuwe producten ontwikkeld: de getachyoniseerde Car-Mate en de getachyoniseerde Carmonizer.

Beide producten beschermen niet alleen, maar laden ook de energievelden van bestuurder en/of passagier op. Uit een test met mobiele telefoons bleek dat alle proefpersonen ná het bellen met een mobiele telefoon die voorzien was van een telefoondisk meer spierspanning hadden dan voordat zij gingen bellen. Bellen met een mobiele telefoon zonder tachyon disk veroorzaakte bij bijna alle proefpersonen een flinke daling in de spierspanning.

Bescherming tegen elektrosmog, 4G en 5G is dus niet alleen noodzakelijk, het levert als bijkomend voordeel dat het biologische systeem van de gebruiker van getachyoniseerde tools wordt opgwaardeerd!

Meest effectieve oplossing

Voor 'normale' auto's wordt aanbevolen om één of twee of twee Car-Mates onder de matten van de bestuurders- en bijrijdersplek in de auto te leggen. Maximale bescherming wordt verkregen door het plaatsen van twee Car-Mates onder de automatten vóór in de auto, aangevuld met twee Carmonizers in het dashboard. De vier producten samen creëren een immens veld van beschermende, herstellende en zuivere energie.

Hybride auto

Rijd je in een hybride auto, dan wordt aanbevolen om één Car-Mate bij de bestuurder te installeren in combinatie met een sun spot in het uiterste hoekje van het dashboard kastje. Je kunt de producten afzonderlijk bestellen of via de voordeligere hybride auto beschermingskit.

Elektrische auto

Eigenaren van elektrische auto's/Tesla's staan bloot aan de meeste straling, Uit spiertests is gebleken dat de meest afdoende bescherming bestaat uit het aanbrengen van twee Car-Mates onder de bestuurders- en bijrijdersplaats en tevens een sun spot in het dasboardskastje te installeren. De producten kunnen afzonderlijk worden besteld of via de elektrische auto beschermingskit.

Formaat

De grootte van de Car-Mate is ongeveer 25x40 cm.


Gebruiksaanwijzing

Leg de getachyoniseerde automat onder de mat aan de bestuurderszijde of leg onder elke automat aan de voorzijde van de auto een Car-Mate.

Let op! Dit kan eigenlijk alleen goed wanneer je ringen of clips hebt die de originele automat op zijn plaats houden. Heb je geen ringen, dan kan alles te veel gaan schuiven, wat ten koste gaat van de getachyoniseerde mat. Aanbevolen wordt om dan ringen of clips te laten bevestigen.

De getachyoniseerde Car-Mate is gemaakt van een revolutionaire, getachyoniseerde aero-fiber die ook gebruikt is in de slaapmat en de life pad. Dit is een hele krachtige geleider met een groot bereik.

Doordat het een ultra product is, maakt het niet uit welke zijde onder of boven ligt. De tachyonen komen uit beide zijden en de op elkaar botsende deeltjes zorgen voor een extra veld, het zogenaamde NEO-veld.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon Car-Mate (automat)

  • Model: Car-Mate
  • Beschikbaarheid: 2
  • €132,00

  • Excl. BTW: €109,09

  • 2 of meer €250,00

Gerelateerde producten

Tachyon life pad

Tachyon life pad

De life pad is een krachtige tachyon antenne die je energievelden weer in balans brengt en daarmee j..

€149,00 €152,00 Excl. BTW: €123,14

Sleep pad voor baby's

Sleep pad voor baby's

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR. WE WACHTEN OP EEN NIEUWE ZENDING UIT AMERIKA. BEGIN/MEDIO JUNI WEER OP VOO..

€399,00 Excl. BTW: €329,75

Carmonizer zilver

Carmonizer zilver

Klein, betaalbaar en onmisbaar. De carmonizer prik je eenvoudig in het ventilatiesysteem van je auto..

€87,00 Excl. BTW: €71,90

Carmonizer goud

Carmonizer goud

Klein, betaalbaar en onmisbaar. De carmonizer prik je eenvoudig in het ventilatiesysteem van je auto..

€87,00 Excl. BTW: €71,90

Tachyon hybride auto beschermingskit

Tachyon hybride auto beschermingskit

De hybride auto beschermingskit is een totaalpakket van de meest effectieve getachyoniseerde product..

€439,00 Excl. BTW: €362,81

Tachyon elektrische auto beschermingskit

Tachyon elektrische auto beschermingskit

De elektrische auto beschermingskit is een totaalpakket van de meest effectieve getachyoniseerde pro..

€560,00 Excl. BTW: €462,81

Tags: hybride, bescherming, auto, car, protection, EMF, 5G, computer, straling,