• Tachyon EMF home kit

Een complete set elektrosmog beschermingsmiddelen, bestaande uit vier tachyon silicadisks van 10 cm. en 3 lifeguard kubussen.
De disks kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt, o.a. om op de binnenzijde van de deur van de meterkast te plakken, ter hoogte van de energiemeter. De kubussen zijn te bevestigen aan kabels van computer- en andere elektronische apparatuur. De kubussen hoeven niet blijvend te worden bevestigd en kunnen dus daar waar je met elektrische apparatuur bezig bent, aan de stroomkabel worden bevestigd. Ook handig voor op reis en onderweg.


Gebruiksaanwijzing meterkast

  1. Open de deur naar de meterkast.
  2. Bevestig dubbelzijdige tape op de deur ter hoogte van de schakelkast en/of router.
  3. Plak de disk met de zijde waarop staat "energy flows out this side" naar buiten toe gericht op de deur.
  4. Sluit de deur. De "energy flows out side" is nu naar de schakelkast en/of router toe gericht en neutraliseert straling.
  5. Voor maximale bescherming moet ten minste 80% van je stoppenkast en/of router gedekt zijn. Is dat niet, plak dan twee of meer schijven.


Computer monitors

Plak een disk op de rugzijde van je beelscherm met de zijde "energy flows out this side" op de rugzijde naar het beeldscherm toe gericht. De tachyon energie stroomt nu direct het beeldscherm in en neutraliseert elke vorm van straling voordat die jou bereikt.

Je kunt ook zelf op een dubbelzijdige disk gaan zitten wanneer je met de computer werkt. Je neutraliseert dan niet de straling van de computer, maar zet jezelf in een kolom van beschermende tachyon energie waardoor de straling geen vat op jou heeft.


Koelkasten

Plaats een schijf onder in of aan de onderzijde van  de groentelade met de zijde waarop staat "energy flows out this side" naar de bovenkant van de koelkast toe gericht. Het voedsel in de koelkast zal een langere levensduur hebben en positief worden opgeladen.

Drinkwater

Plaats een schijf onder een kan drinkwater en het water wordt opgeladen tot zijn volledige potentie en oorsprong. De energiewaarde van het water zal drastisch verhogen.


Slaapkamer

Wil je rustig en vredig de nacht doorbrengen en uitgerust wakker worden? Bevestig dan een disk ongeveer 15 cm. boven of onder je hoofd aan de muur of aan het hoofdeinde van je bed met de zijde waarop staat "energie flows out this side" naar je hoofd toe gericht. Je fysieke lichaam ligt nu niet in de tachyon energie. In plaats daarvan stroomt de tachyon energie door je energieveld, waardoor disbalans en verstoringen in de loop van de nacht op een rustige manier worden verwijderd en je uitgerust wakker wordt.


Tuin

Om de aarde, planten en groenten in je tuin op te laden, kun je een silica disk aan het begin van een rij in de grond  plaatsen met de zijde "energy flows out this side" gericht naar de lengte van de rij toe. Eén disk heeft een bereik van wel 4 tot 5 meter lengte. Binnen die straal zal de grond sterkere en gezondere groenten, bloemen en planten  produceren.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon EMF home kit

  • Model: EMF home kit
  • Beschikbaarheid: 1
  • €313,00

  • Excl. BTW: €258,68

Gerelateerde producten

Dubbelzijdige bevestigingsstickers

Dubbelzijdige bevestigingsstickers

Pakket van 50 super klevende, dubbelzijdige bevestigingsstickers in de juiste maat voor het aanbreng..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Tachyon bluetooth mini cellen

Tachyon bluetooth mini cellen

De getachyoniseerde mini telefoon cellen buigen de verstorende golfpatronen van schadelijke elektr..

€35,00 Excl. BTW: €28,93

Tachyon EMF kubus

Tachyon EMF kubus

Dit kleinood verricht grote wonderen. De tachyon EMF kubus kun je overal mee naar toe nemen en daar ..

€42,50 Excl. BTW: €35,12

Tags: EMF, straling, anti, elektrosmog, home, huis, kit, EMV