• Tachyon 5G ultra telefoon disk

5G is onontkoombaar. De nieuwe 5G mobiele telefoons functioneren op bijna de hoogst beschikbare frequentie van het radiogolf spectrum. Waar de oude mobiele telefoons, de wifi en andere energieverstoorders ons energieveld drastisch konden laten kelderen, is 5G de onontkoombare, nieuwe baas in dit spel. Nóg hogere frequenties, die via nóg veel meer zendmasten worden uitgezonden.

De oude bescherming, de enkelzijdige telefoondisk, biedt ontoereikende bescherming in de 5G wereld. Daarom heeft Advanced Tachyon Technologies de 5G ultra telefoon cel uitgebracht. Een dubbelzijdige telefooncel, bestaande uit twee op elkaar bevestigde 24 mm. telefoon disks. De tegengestelde tachyon stromen, creëren met elkaar een immens ultra veld, wat niet alleen beschermt tegen 5G, maar het energieveld van de gebruiker zelfs optilt naar een hoger niveau.

Om mee te kunnen in de technologische vooruitgang, moeten we ons energiesysteem tot een supergeleider voor hogere energie maken en onze trilling verhogen.  De 5G ultra telefoondisk is een hulpmiddel. Andere hulpmiddelen zijn de pas ontwikkelde 5G hanger voor persoonlijke bescherming en de sun spot mini voor in huis of onderweg.

Van het begin af aan is 5G wereldwijd het middelpunt van controversie geweest. Er zijn meer dan 10.000 onderzoeksartikelen geschreven over acute gezondheidsproblemen als gevolg van straling. Dat zegt in elk geval iéts over de bezorgdheid van de massa.David Wagner, de uitvinder van het tachyonisatieproces, heeft in zijn laboratorium in California met diverse onderzoeken enkele jaren terug al het effect van draadloze systemen en straling van elektrische apparatuur op ons welzijn bewezen.  Elk draadloos systeem heeft invloed op de subtiele organiserende energievelden van de mens en als je maar lang genoeg bloot gesteld bent aan straling, kan die verstoring moeheid en ziektes veroorzaken.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon 5G ultra telefoon disk

  • Model: 5G ultra telefoon disk
  • Beschikbaarheid: 3
  • €53,00

  • Excl. BTW: €43,80

  • 2 of meer €49,95

Gerelateerde producten

Tachyon sun spots

Tachyon sun spots

Set van vier getachyoniseerde sun spots voor het optimaal neutraliseren van ruimtes. Elke sun spot i..

€1.639,95 Excl. BTW: €1.355,33

Tachyon telefoon cel 3G/4G

Tachyon telefoon cel 3G/4G

Voor gebruik op 3G en 4G telefoons. De tachyon telefoon cel*  is het krachtigste en effectiefst..

€29,95 Excl. BTW: €24,75

Tachyon sun spot mini

Tachyon sun spot mini

Nooit meer last van een lager energiepeil als gevolg van elektrosmog, wateraders en andere energieve..

€316,00 €328,00 Excl. BTW: €261,16

Tachyon 5G freedom hanger

Tachyon 5G freedom hanger

Vernuftige hanger, speciaal door David Wagner uitgevonden om jezelf maximaal te beschermen tegen de ..

€234,00 Excl. BTW: €193,39

Tags: mobiel, phone, cell, ultra, 5G, telefoon, disk