30 tabletten getachyoniseerde melatonine.

Het hormoon melatonine wordt door je lichaam aangemaakt bij het invallen van de duisternis. Het is onontbeerlijk voor een goede nachtrust en helpt om het dag- en nachtritme op een natuurlijke manier te volgen. Stress, zorgen, te veel beeldschermen in de avond en andere factoren zorgen er soms voor dat de melatonine aanmaak ontregeld raakt en ons dag-/nacht ritme verstoord raakt. In getachyoniseerde vorm heb je veel minder nodig dan van andere melatonine producten die te verkrijgen zijn (1 mg. in plaats van 3-5 mg.) Een lagere dosering is belangrijk om niet afhankelijk te worden van niet lichaamseigen melatonine voor een goede nachtrust.

Getachyoniseerde melatonine moedigt het lichaam aan om terug in balans te komen zodat het geen ondersteuning meer nodig heeft.

Sleepy-Z is daarmee een veilig en effectief slaapmiddel zonder bijwerkingen dat de natuurlijke aanmaak van melatonine door het lichaam stimuleert.


Ook te gebruiken om de effecten van een jetleg tegen te gaan.


Bij het ontwaken uit een rustgevende Sleepy-Z-nacht voel je je verfrist en klaar voor de dag.


Gebruiksaanwijzing


30 minuten voor het slapen gaan 1 tablet in de mond laten smelten en geen inspannende activiteiten meer verrichten.


Ingrediënten


Melatonine (1 mg), cellulose, mannitol, Xylitol, plantaardige stearaat, silica, vanillesmaak
.


Waarschuwing


Raadpleeg een arts voor gebruik van dit product als je kalmeringsmiddelen gebruikt, een auto-immuunziekte hebt, depressief bent, zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken tijdens het autorijden of het bedienen van zware machines.

Niet toedienen aan gezonde kinderen, die al aanzienlijke hoeveelheden van het hormoon aanmaken.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Sleepy-Z

  • €30,65

  • Excl. BTW: €25,33

Tags: Sleepy-Z, melatonine, slaap