• Tachyon opaal cel 24 mm.

Simpel en effectief en het allereerste product ooit getachyoniseerd door David Wagner. Het principe is altijd hetzelfde. De tachyonenergie laadt de subtiele organiserende energievelden van het lichaam op en brengt orde waar chaos is. Doordat verstoringen in de energie worden opgelost, kan het lichaam weer in contact met de blauwdruk van een gezond lichaam komen en herstellen de cellen zich langzaam maar zeker aan de hand van de oorspronkelijke, gezonde informatie. Enkelzijdige tachyon cellen en disks werken altijd lokaal. Dus daar waar je ze aanbrengt, doen ze hun werk.


Gebruik

De glascellen hebben eenzelfde werking en gebruiksaanwijzing als de micro disks en de silica disks. Plaats de cellen met de platte kant (dit is de kant waar de energie uit stroomt) op de plek waar je genezing wenst. Laat de cel zitten tot drie dagen nadat de klacht volledig is verdwenen. Wanneer je de cel te vroeg verwijdert, is het lichaam nog niet volledig hersteld en komt de klacht terug. De getachyoniseeerde glascellen werken plaatselijk. De energiestroom die er uit komt, heeft de grootte van de doorsnede van de cel, dus 24 mm. Wil je een wond van 40 mm laten herstellen, dan is één cel niet voldoende. Bedek het aangedane gebied volledig met de cellen.


Proef

Wil je de proef op de som nemen en bewijs zien van de werking van tachyon? Dat kan wanneer je bijvoorbeeld een grote snee, wond of blauwe plek hebt. Laat één deel van de blauwe plek of wond onbedekt en plak op het andere deel een cel of microdisk. Verwijder na een paar dagen de cel, dan zal je zien dat de plek waar de cel heeft gezeten verder is hersteld dan de rest van de wond/blauwe plek tot zelfs volledig is hersteld.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon opaal cel 24 mm.

  • Model: Opaal 24 mm.
  • Beschikbaarheid: 1
  • €22,00

  • Excl. BTW: €18,18

  • 7 of meer €20,00

Tags: glas, cel, opaal