• Energie voor Twee

Een workshop van drie uur voor partners, familie, vrienden, vriendinnen, collega's; kortom voor eenieder die een dierbare of een bekende wil verrassen met een verrassende activiteit voor twee waar je met meer energie uitgaat dan je er in kwam!


Tachyon en kristallen


De workshop bestaat uit een combinatie van een mandala legging met kristallen en een sessie in de tachyon cabine.

Na ontvangst met een kopje koffie/thee en wat lekkers en de uitleg over het gebruik van de cabine, ga je tijdelijk ieder je eigen weg. De één begint met de kristallegging en de kristalstoel; de ander mag heerlijk ontspannen in de tachyon cabine.

Kristallegging en kristalstoel


De kristallegging doe je in de cursusruimte van Tachyon Nederland. Deze ruimte is een uur lang helemaal voor jou alleen. Er staat een kristalstoel voor je klaar en er ligt een groot vel blanco papier waarop je met kristallen een mandala (kristalfiguur) gaat leggen. Het liefst volledig vanuit je gevoel en naar aanleiding van een vraag.

Je bepaalt helemaal zelf je eigen tempo. Heb je geen zin om een mandala te maken? Dan kun je ook gewoon ontspannen in de tachyon/kristal stoel, wat lezen, iets luisteren of voor jezelf wat opschrijven.

Tachyon cabine


De tachyon cabine is een infrarood cabine met tachyon panelen op het dak en onder de zitting. De infrarood straling werkt ontspannend en ontgiftend op de spieren; de tachyon panelen zorgen voor een veld van balans brengende, verstillende en verruimende energie. De bedoeling is dat je in stilte in de cabine zit. Je zal merken dat de tijd voorbij vliegt omdat je bijna onmerkbaar in een andere staat van zijn komt.

Na afloop douche je je lauw af en kun je gebruik maken van de tachyon massagegel of olie die in de ruimte staat.

Hoe boeken?


Als je de workshop via de webshop hebt voldaan, wordt er binnen enkele werdagen contact met je opgenomen om een afspraak te maken. Heb je een voorkeursdag? Vermeld die dan bij de opmerkingen.


Locatie

Deze verrassend leuke en inzichtgevende workshop wordt gegeven in de cursusruimte van Tachyon Nederland in De Kristalloods in Bergen op Zoom.


Wat is tachyon ?


In tegenstelling tot kristallen, bevat tachyon energie geen enkele frequentie maar heeft het de potentie tot alle frequenties in zich. Tachyon energie verruimt, heelt en beschermt tegen alle vormen van straling. Meer weten?Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Energie voor Twee

  • Model: Energie voor Twee
  • Beschikbaarheid: 100
  • €178,47

  • Excl. BTW: €147,50

Gerelateerde producten

Tachyon wellness sessie

Tachyon wellness sessie

Inzichtgevend, bewustzijnsverruimend, ontspannend, ontgiftend, harmoniserend en kalmerend. Een ses..

€49,00 Excl. BTW: €40,50

Tags: energie, workshop, kristal, kristallen, tachyonworkshop, twee, duo, relatie, inzicht, bewustwording