De tachyon practitioner cursus is ontwikkeld voor professionele genezers en voor iedereen die geïnteresseerd is in heling en gezondheid.
De cursus bestaat uit theorie en praktijk en leert je in drie dagen tijd een methode om lichaam, geest en ziel weer in balans te krijgen. Het mooie van tachyon is dat het geen enkele frequentie heeft en dus aanvulllend op welke willekeurige behandelingmethode kan worden toegepast. Het versterkt wat goed is en neturaliseert wat niet goed is.

Allereerst krijg je een gedegen uitleg over tachyon, de plaats die het in het universum in neemt en het effect wat het heeft op mensen, dieren en andere, natuurlijke organismen.Daarna leer je het totale fysieke lichaam op te schonen en het weer volledig in verbinding met het energetisch continuüm te brengen. Het energetisch continuüm is een altijd aanwezig en werkzaam, natuurlijk proces van vormgeving en heling vanuit de bron tot in onze 3D-wereld.

Er worden manieren, technieken en ervaringen aangereikt, die het mogelijk maken om een dier of mens direct terug naar zijn volledige potentieel te brengen. Dit proces is onlosmakelijk met tachyon verbonden.

Getachyoniseerde™ tools

Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van getachyoniseerde™ hulpmiddelen. Met name de TLC-bars worden veelvuldig ingezet omdat dit de sterkste tachyon hulpmiddelen voor het oplossen of het reduceren van pijn en blokkades zijn. Dankzij hun hoge effectiviteit als tachyon antenne zijn ze in staat om geblokkeerde gebieden en gebieden waar de levenskracht in mindere mate aanwezig is, naar een vloeiend en verbonden energiesysteem te transformeren.

Aansluitend op de uitwendige behandeling van het lichaam, leer je een praktische manier voor behandeling van het inwendige lichaam met de orgaanspecifieke OS-middelen van Advanced Tachyon Technologies International.Deze orgaanspecifieke tincturen bestaan uit kruiden, vitaminen en andere, natuurlijke en veelal biologische bestanddelen. De OS-middelen zijn ontwikkeld om organen, klieren, weefsels en botten in tachyon antennes te veranderen om weer optimaal te laten functioneren.

Tot slot leer je een methode die het mogelijk maakt om de oorzaak van blokkades te vinden en op te lossen.
Het werken met de getachyoniseerde™ hulpmiddelen is een mooie aanvulling en ondersteuning van andere behandelmethodes.  

Docente

De cursus wordt gegeven door Agni Rusina Kaiser, yogadocente en als docente al jarenlang verbonden aan Advanced Tachyon Technologies.  De cursus wordt in het Engels gegeven. Mocht je dat lastig vinden, De voertaal van Agni is Duits, ze verstaat Nederlands en spreekt ook (een beetje) Nederlands.


Datum

De combi therapeuten opleiding wordt van vrijdag 11 t/m zondag 13 november gegeven in de cursusruimte van Tachyon Nederland in Bergen op Zoom.


Kosten

Deelname aan de cursus bedraagt 444 euro.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon therapeuten combi cursus (aanbetaling)

  • Model: 11-11-2022
  • Beschikbaarheid: 5
  • €88,80

  • Excl. BTW: €73,39

Tags: cursus, tachyon, therapeut, opleiding, combo, practitioner, combi, therapeuten