Tachyon uitgebreid
  • ✉ info@tachyonnederland.nl

Tachyon uitgebreid

 

Universele levensenergie, akasha en nulpunt: allemaal dezelfde (oer)soep

Russische onderzoekers doen al jarenlang onderzoek naar de zogenaamde scalaire energie. Dat is een frequentieloze restenergie die overblijft wanneer een elektromagnetische golf wordt opgeheven. In dat alom aanwezige veld zonder frequentie is alle informatie aanwezig over elke bestaansvorm op aarde die ooit bestaan heeft, nu bestaat en nog zal bestaan. In de spirituele wereld is dit überveld al lang bekend. De oude vedische zieners noemden het akashaveld en de meer eigentijdse spirituele zoekers hebben het omarmd als kosmische energie, levensenergie of prana. De wersterse wetenschap heeft het de naam nulpunt energieveld mee gegeven. Allemaal benamingen voor één en dezelfde oersoep en de basis van elke bestaansvorm op aarde. Het is niets en het is alles. Het is hier waar wetenschap en spiritualiteit elkaar raken.

Een tachyon is het eerste deeltje wat uit dit nulpunt veld komt. Het heeft al een vorm, maar het heeft nog geen enkele frequentie. Vergelijk het maar met de kleur wit. Het is een kleur, maar eigenlijk ook weer niet. Wit is wit doordat het álle kleuren in zicht heeft.
Zo is het ook met tachyonen. Ze zijn de potentie van materie en kunnen élke mogelijke frequentie aannemen.

 

Hoe werken tachyonen?

De materie zelf (de moleculen, de cellen, onze huid, nagels, hart etc.) is niet intelligent. Het is dat alom aanwezige energieveld, waar alle kennis over alle bestaansvormen op aarde in zit, wat intelligentie bezit. Alle vormen worden bij elkaar gehouden door energievelden en die energievelden staan weer in verbinding met grotere energievelden die op hun beurt gezellig contact onderhouden met het nulpunt veld.

 

Tachyonen:

› hebben een snelheid van 109 keer de snelheid van het licht
komen uit het nulpunt veld en keren daar ook weer terug naar toe
hebben al een vorm, maar zijn nog frequentieloos
kunnen elke frequentie aannemen
zijn de brug tussen het nulpunt veld en de subtielere organiserende energievelden 
 


Een ziekte ontstaat wanneer de communicatie van het kleinere organiserende energieveld met het nulpunt veld is verbroken
. De oorzaak kan van alles zijn: een ongeluk, jarenlange stress, onderdrukking van gevoelens en pijn. Door de verstoring op te heffen, kan de universele levensenergie weer bij je komen en kan het lichaam zich zelf genezen.
Positief denken bijvoorbeeld, genereert tachyonen uit het nulpunt veld. Maar wees eerlijk, wanneer je te kampen hebt met een vervelende ziekte of een nog vervelender huwelijk, dan is positief denken niet altijd even makkelijk en voor je het beseft, sluipt er op een onbewaakt moment toch weer een andere gedachte binnen, waardoor je niet in staat bent jezelf volledig open te stellen voor de spontane werking van tachyonen.

Nulpuntenenergie schema

  (   klik om te vergroten)

 

Getachyoniseerde hulpmiddelen zijn dan een uitkomst.

De getachyoniseerde producten zijn een gecreëerd doorgeefluik voor tachyonen. Doordat de producten binnen een gecreëerd, frequentieloos torsieveld tachyonen naar zich toe trekken en doorgeven, kun je op de plaatsen waar een verstoring zit, toch de weg vrij maken en kan het lichaam zichzelf herstellen naar zijn oorspronkelijke, gezonde staat van zijn.

 

Tachyonen vormen de brug tussen het nulpunt veld en de materie.

Het energieveld van de tachyonen reageert op de subtiele, organiserende energievelden van alle materie. Deze slimme, subtiele, organiserende energievelden halen vervolgens dié frequentie in het tachyon naar boven die nodig is om op exact die locatie de meest optimale toestand te creëren. Dus als op een ziek lichaamsdeel (waar het energieveld door verstoring niet meer in staat is de cellen naar de gezonde, oorspronkelijke bestaansvorm te herstellen) maar lang genoeg een getachyoniseerd product te houden, kan het lichaam tóch naar zijn gezonde toestand terug gaan.

Op die manier genees je het lichaam ook al ben je zelf even niet in staat om jezelf in het licht te zetten.

 

Benieuwd?

Naar welke getachyoniseerde hulpmiddelen er allemaal zijn, neem dan beslist een kijkje in onze webshop  met een uitgebreid assortiment.

CONTACTINFO

06 12 111 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tachyon NL