Tachyon in het kort
  • ✉ info@tachyonnederland.nl

Tachyon in het kort

Tachyon komt uit het Grieks en betekent “snel”. Een tachyon is een deeltje dat bestaat bóven de snelheid van het licht. We kunnen het niet waarnemen met onze zintuigen en ook niet met hele sterke microscopen. Wetenschappers kunnen alleen de gevolgen van tachyonen registreren. En die zijn wonderbaarlijk. Wonden genezen sneller met tachyon, destructief gedrag verandert langzaam in positief gedrag, vermoeidheid verdwijnt met tachyon en allerlei fysieke klachten worden minder of lossen op. Onder de voorwaarde dat de getachyoniseerde producten op de juiste manier en consequent worden gebruikt natuurlijk.

 

Wat is tachyon?

In dit korte vraaggesprek geeft Marie-José antwoord op de meest relevante vragen: wat is tachyon nu eigenlijk precies, is het bewezen dat het bestaat, hoe werkt tachyon, waar komt het vandaan en wat kan het voor jou doen? Luister je mee ...

 

Hoe werkt tachyon?

Als mens kun je een permanente antenne zijn voor deze tachyon energie. Het enige wat je daar voor hoeft te doen, is in balans zijn! Als je aardebinding goed is, de kosmische energie goed doorstroomt en als alle chakra's, de voornaamste energiecentra in je lichaam, in evenwicht zijn, dan ben je volledig ontvankelijk voor de universele levensenergie en kerngezond. Zit er ergens een verstoring, ben je ziek of uit balans, dan kun je met getachyoniseerde producten ervoor zorgen dat je tóch die levensenergie naar je toe haalt, waardoor jouw lichaam zichzelf kan gaan genezen.

Aura voor en na tachyon sessie

Deze kyrlian aurafoto’s laten het verschil zien van iemand voor en na een ligsessie in de tachyon stoel,
genomen tijdens Paranormaal Alternatief in januari 2019.
De aurafotograaf duidde het verschil als volgt: op de eerste foto is er onrust, druk van buitenaf, chaos en stress.
Op de tweede foto is er veel meer harmonie en balans in haar energieveld.


Genezing

Vergelijk het met een raam waar roet op zit, daar kan het zonlicht niet naar binnen schijnen om de kamer te verlichten. Zo is het ook met een ziek lichaam: door een verstoring in het energieveld kan het licht niet meer bij je komen om je lichaam te genezen. Jouw lichaam kan niet meer communiceren met de velden van energie waarin de informatie opgeslagen zit over een gezonde geest in een gezond lichaam. Tachyon lost blokkades op en herstelt je energievelden, zodat jouw cellen zich weer kunnen vernieuwen als een gezonde cel. Soms duurt dat proces wat langer. Eérst moet disbalans in de velden worden opgelost, daarna kan het lichaam zichzelf pas gaan vernieuwen naar zijn oorspronkelijke staat van zijn. Belangrijk is dat je geduld hebt met je systeem en er goed voor zorgt.


Zelfonderzoek

In dat helingsproces wordt vaak van je gevraagd dat je kijkt naar de oorzaak van je ziekte, waarom is deze verstoring in jouw perfect georganiseerde systeem ontstaan? Dan kan het zijn dat je dingen in je leven, in je gedrag of in je relaties wilt veranderen omdat je tot het inzicht komt dat bepaalde overtuigingen, emoties of omstandigheden niet goed voor je zijn.

Wil je liever de uitgebreide uitleg, klik dan hier ...


Tien tips

Ik geef je hier tien redenen waarom de getachyoniseerde producten van ATTI de beste, veiligste en mooiste middelen zijn voor meer energie, optimale bescherming en een betere kwaliteit van leven, lees meer ...


Ervaar het zelf

Vaak zeggen de producten zelf meer dan een folder, brochure of woorden op een website. Ervaar daarom zelf wat tachyon voor jou kan betekenen. Hoe?
Er zijn verschillende mogelijkheden zoals een tachyon behandeling , ontspannende tachyon wellness sessie  en natuurlijk aan de hand van het uitgebreide assortiment in onze webshop  . Weet je nog niet zeker welke keuze je het beste maakt, neem dan gerust contact met me op.

CONTACTINFO

06 12 111 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tachyon NL